Ter bevordering van het gebruikersgemak maakt deze website gebruik van cookies, klik hier voor meer informatie.

Waarom zakelijke LED verlichting - Kantoorartikelen ArnhemKantoorartikelen Arnhem

026-3700035

Breng de natuur in huis

Breng buiten naar binnen, ook op kantoor De natuur naar binnen brengen is een echte trend. Steeds meer mensen kiezen …

De leukste wanddecoratie voor op kantoor

Pimp uw kantoor met wanddecoratie Uw kantoor is hét visitekaartje van uw bedrijf. Hier ontvangt u namelijk uw klanten. Daarom …

Nieuwe personenlift op het kantoor

Een personenlift op kantoor Heeft u een groot kantoorpand? Of bevindt uw kantoor zich op de bovenste verdieping van een …

Waarom zakelijke LED verlichting

Heeft uw kantoorpand al energielabel C?

Kantoorpanden moeten, zoals u wellicht weet, in 2023 minimaal energielabel C hebben. Voldoet uw bedrijfspand al aan de geldende normen? De meest voor de hand liggende maatregel om dit te bewerkstelligen is wellicht een zo goed mogelijke isolatie. Maar wist u dat u met moderne verlichtingstechnieken ook enorme voordelen kunt behalen? Het mooie daarbij is: deze voordelen betreffen niet alleen het milieu, maar óók het financiële gedeelte. Hoe dan? Lees verder.

De overgang naar led verlichting

Het is voor bedrijfs- en kantoorpanden wellicht even omschakelen. Vooral in magazijnen en werkplaatsen wordt traditioneel vaak gebruik gemaakt van tl-verlichting. Om verschillende redenen lijkt de overgang naar led verlichting misschien moeilijk te realiseren. Ook kan het zijn dat er een ietwat negatieve beeldvorming bestaat over ledverlichting. Akkoord, de aanschafkosten van ledverlichting zijn hoger dan sommige andere verlichtingssoorten. Daarbij komt dat de opkomst van ledlampen oorspronkelijk gepaard ging met enkele problemen en kinderziektes. Sinds zo’n tien jaar zijn deze echter verholpen en maakt led een opmars die niet te stuiten én niet te negeren is.

Voordelen van led

Heeft u een kantoor of bedrijfspand en wilt u deze op tijd laten voldoen aan de eisen die horen bij energielabel C? Of draagt u sowieso graag een steentje bij aan een schoner milieu en een betere luchtkwaliteit in uw directe omgeving? Heel goed. Zorg ervoor dat u uw led verlichting inkoopt bij een bewezen aanbieder, zodat u zeker weet dat u ook echt van al deze voordelen profiteert:

  • Veel langere levensduur dan welke verlichtingssoort dan ook
  • Een besparing van wel 60% op uw energieverbruik
  • Geen uitstoot van schadelijke gassen
  • Hogere lichtopbrengst bij veel lager wattageverbruik
  • Een betere concentratie voor zowel u als uw werknemers

Dat dankzij bovenstaande voordelen u na verloop van tijd financieel gunstiger uit bent, daarvoor hoeft u geen wiskundige te zijn. Wilt u zo precies mogelijk weten wat voor uw bedrijf de kosten en opbrengsten zouden zijn? Uw specialist in led verlichting heeft daar zeker een bespaarcalculator voor en is ongetwijfeld bereikbaar voor al uw vragen.

Installatie en afvoer

Kiest u ervoor de installatie van nieuwe ledverlichting in uw bedrijfspand zelf uit te voeren? Dat kan, maar dan dient u wel rekening te houden met een aantal facetten. Ten eerste is het recyclen van verlichtingsmaterialen verplicht. Bovendien is de overstap naar led verlichting milieutechnisch gezien niet logisch wanneer u oude verlichtingselementen niet zo goed mogelijk recyclet. Wist u dat een gecertificeerde verwerker erin slaagt om 95 procent van de materialen van oude lampen en armaturen te recyclen? Kortom: maak daar gebruik van en zorg met uw bedrijf voor een mooie bijdrage aan een beter milieu.

© Copyright. All Rights Reserved