Ter bevordering van het gebruikersgemak maakt deze website gebruik van cookies, klik hier voor meer informatie.

Nieuwe personenlift op het kantoor - Kantoorartikelen ArnhemKantoorartikelen Arnhem

026-3700035

Breng de natuur in huis

Breng buiten naar binnen, ook op kantoor De natuur naar binnen brengen is een echte trend. Steeds meer mensen kiezen …

De leukste wanddecoratie voor op kantoor

Pimp uw kantoor met wanddecoratie Uw kantoor is hét visitekaartje van uw bedrijf. Hier ontvangt u namelijk uw klanten. Daarom …

Nieuwe personenlift op het kantoor

Een personenlift op kantoor Heeft u een groot kantoorpand? Of bevindt uw kantoor zich op de bovenste verdieping van een …

Nieuwe personenlift op het kantoor

Een personenlift op kantoor

Heeft u een groot kantoorpand? Of bevindt uw kantoor zich op de bovenste verdieping van een gebouw? Dan is een goede personenlift vrijwel onmisbaar. U wilt het liefste een lift die snel, duurzaam en geruisloos is. Wij leggen u graag uit hoe een lift werk en welke twee soorten personenliften er zijn.

Hydraulische lift

Het is goed mogelijk dat er op dit moment een hydraulische lift in uw kantoorpand zit, wanneer u een wat oudere lift heeft. Tegenwoordig worden deze liften steeds vaker vervangen. Hoewel hydraulische liften heel veel draagkracht hebben, zijn ze namelijk niet zo heel geschikt voor gebruik in hoge panden. Hydraulische liften worden aangedreven door olie of een andere vloeistof en worden in beweging gebracht door druk. Door de druk in het systeem aan te passen gaat de liftkooi omhoog of juist weer naar beneden.

Een tractielift

Gaat u een nieuwe kantoorlift laten plaatsen? Dan is de kans groot dat u een tractielift krijgt. Dit zijn tegenwoordig de meest geplaatste personenliften. Ze worden aangedreven door een elektromotor, maar zijn wel relatief zuinig. Dit komt doordat er zich naast de liftkooi ook een tegengewicht in de liftschacht bevindt. Dit tegengewicht is zwaarder dan de liftkooi. Hierdoor verbruikt de lift minder energie. De liftkooi verplaatst zich via kabels die in de schacht lopen. Een tractielift kan zonder moeite grote hoogte bereiken.

Veiligheid met liften op kantoor

U wilt natuurlijk ook met de nieuwe lift de veiligheid van uzelf en uw werknemers waarborgen. Sommige mensen zijn bang dat een lift in een vrije val terecht kan komen, maar wees gerust: dit is vrijwel onmogelijk door een geavanceerde vanginstallatie. Een nieuwe kantoorlift is dus volledig veilig.

Vond u dit interessant? Lees dan ook ons andere nieuws over essentiële benodigdheden voor op het kantoor.

© Copyright. All Rights Reserved