Ter bevordering van het gebruikersgemak maakt deze website gebruik van cookies, klik hier voor meer informatie.

Mooie houten kantoormeubelen - Kantoorartikelen ArnhemKantoorartikelen Arnhem

026-3700035

Breng de natuur in huis

Breng buiten naar binnen, ook op kantoor De natuur naar binnen brengen is een echte trend. Steeds meer mensen kiezen …

De leukste wanddecoratie voor op kantoor

Pimp uw kantoor met wanddecoratie Uw kantoor is hét visitekaartje van uw bedrijf. Hier ontvangt u namelijk uw klanten. Daarom …

Nieuwe personenlift op het kantoor

Een personenlift op kantoor Heeft u een groot kantoorpand? Of bevindt uw kantoor zich op de bovenste verdieping van een …

Mooie houten kantoormeubelen

Houtbewerking

Wanneer u een specialist zoekt op het gebied van houtbewerking is meubelmaker Brabant een aanrader. Met een ervaring van 30 jaar heeft deze meubelmakerij een schat aan ervaring. Vakbekwame mensen die op professionele machines alle soorten hout kunnen bewerken. Een aantal disciplines die zij op deskundige manier kunnen uitvoeren zijn:

  • Het hout schaven en verlijmen
  • zij hebben alle vakkennis in huis om verschillende lijmtechnieken aan te wenden
  • Freeswerk en diverse houtafwerkingen

Wanneer u een bepaalde houtbewerking wilt laten doen en deze kunt u niet op de website vinden, neem dan telefonisch contact met ons op en alles wordt prima geregeld.houtbewerking-meubelen

Houten meubels

Met de hand gemaakte houten meubels stralen karakter uit. Een houten meubel is geen echt fabrieksartikel. Wanneer u een speciaal ontwerp wil, heeft meubelmaker Brabant alles in huis om dit te vervaardigen. Er wordt met de modernste apparatuur gewerkt en met vakmensen die ruime ervaring hebben op het gebied van meubels maken. Met de juiste kennis in huis weet de meubelmaker hoe een bepaalde soort hout bewerkt kan worden. Ook de afwerking van hout met olie of lak neemt hij voor zijn rekening en kan u daar eventueel van advies dienen.

Meubelmakerij

Een aantal werkzaamheden die in een meubelmakerij worden gedaan is:

Freeswerk
Freeswerk is een vak apart dat u beter kunt uit besteden aan de specialist. Het freeswerk kan in de meubelmakerij tot in detail worden uitgevoerd.

Schaafwerk
Schaafwerk vraagt veel van uw tijd. Door dit uit te besteden wordt schaafwerk efficiënt en snel uitgevoerd. Door de machines wordt deze houtbewerking precies uitgevoerd en een hoogwaardig kwaliteitsproduct verkregen.

Verlijmen
Houten delen met elkaar verlijmen kost kennis en nauwkeurigheid. Dit heeft meubelmaker Brabant allemaal in huis.

Meubelfabriek

De houtbewerkingsfabriek heeft 30 jaar ervaring en is specialist in houten tafels. De tafels van deze meubelfabriek zijn stoer en op de juiste manier afgewerkt. Of u nu een strakke, moderne tafel wilt of juist een robuuste, de meubelfabriek heeft alle machines in huis die deze meubels kunnen maken. Samen met het handwerk van de ervaren medewerkers komt er een uniek product uit de fabriek. Met uw wensen en eisen wordt volledig rekening gehouden. Wilt u alleen maar een afwerking van een bepaald meubel dan is dit altijd mogelijk.

© Copyright. All Rights Reserved