Ter bevordering van het gebruikersgemak maakt deze website gebruik van cookies, klik hier voor meer informatie.

Kantoorinrichting van de toekomst! - Kantoorartikelen ArnhemKantoorartikelen Arnhem

026-3700035

Breng de natuur in huis

Breng buiten naar binnen, ook op kantoor De natuur naar binnen brengen is een echte trend. Steeds meer mensen kiezen …

De leukste wanddecoratie voor op kantoor

Pimp uw kantoor met wanddecoratie Uw kantoor is hét visitekaartje van uw bedrijf. Hier ontvangt u namelijk uw klanten. Daarom …

Nieuwe personenlift op het kantoor

Een personenlift op kantoor Heeft u een groot kantoorpand? Of bevindt uw kantoor zich op de bovenste verdieping van een …

Kantoorinrichting van de toekomst!

Aanpassen aan het nieuwe normaal

Onze kantoren worden nooit meer zoals ze waren. De harde waarheid die de meeste bedrijven hebben moeten aanvaarden, is dat het ‘traditionele’ kantoor nooit echt ideaal was. Het radicale verschil in werkwijze die we dankzij de wereldwijde pandemie hebben moeten toepassen, heeft ook zaken blootgelegd die inherent zijn aan de traditionele kantoorinrichting. Gedwongen om zich aan te passen aan een nieuwe manier van werken, hebben werknemers en bedrijven geleerd wat er kan worden bereikt in niet-traditionele kantooromgevingen. Hoe ziet de kantoorinrichting van de toekomst eruit?

Oude gewoonten sterven moeilijk

Bureaus, papierkasten en extra grote vergaderruimtes met stoelen domineerden ooit de kantooromgeving, maar daar zal snel verandering in komen. Zelfs wanneer werknemers terugkeren naar kantoor, zullen ze meer flexibele, aanpasbare en dynamische werkruimten eisen. Een betere kantoorindeling zal helpen, maar daarvoor hebben we ook flexibel, aanpasbaar en dynamisch kantoormeubilair nodig. Door de veranderende interactie tussen medewerkers en hun werkruimte moeten we alles wat we dachten te weten over kantoorinrichting opnieuw overwegen. En dat is heel wat!

Flexibele kantoormeubelen

Zoals het ernaar uitziet, keert de bezetting op de meeste kantoren niet meer terug naar 100%. Dat betekent dat kantoren moeten worden voorbereid op een veel hoger percentage videovergaderingen voor werknemers die elders werken. Praktisch betekent dat een betere internetverbinding, meer videobel-mogelijkheden en geluiddichte ruimtes gevuld met flexibel, aanpasbaar meubilair om aan de verschillende behoeften van elke werknemer te voldoen.

Bespaar ruimte

Uit onderzoek blijkt dat het leeuwendeel van de vergaderingen met 1 tot 4 personen wordt gehouden. Extra grote vergaderruimtes met enorme tafels en rijen stoelen zijn daardoor overbodig en kunnen worden omgebouwd tot kleinere kantoren. Zo is het gedaan met de tijden dat één persoon de grote vergaderruimte innam, omdat het de enige ruimte is met videoconferentie mogelijkheden. Slimmere kantoorinrichting en -meubels betekent minder verspilde ruimte!

Wil je meer weten over kantoorinrichting na de pandemie, of heb je zelf een tip? Neem dan contact met ons op!

© Copyright. All Rights Reserved