Ter bevordering van het gebruikersgemak maakt deze website gebruik van cookies, klik hier voor meer informatie.

Breng de natuur in huis - Kantoorartikelen ArnhemKantoorartikelen Arnhem

026-3700035

Breng de natuur in huis

Breng buiten naar binnen, ook op kantoor De natuur naar binnen brengen is een echte trend. Steeds meer mensen kiezen …

De leukste wanddecoratie voor op kantoor

Pimp uw kantoor met wanddecoratie Uw kantoor is hét visitekaartje van uw bedrijf. Hier ontvangt u namelijk uw klanten. Daarom …

Nieuwe personenlift op het kantoor

Een personenlift op kantoor Heeft u een groot kantoorpand? Of bevindt uw kantoor zich op de bovenste verdieping van een …

Breng de natuur in huis

Breng buiten naar binnen, ook op kantoor

De natuur naar binnen brengen is een echte trend. Steeds meer mensen kiezen ervoor om de natuur te integreren in het interieur. Dat geldt niet alleen voor woningen, maar ook voor kantooromgevingen. De behoefte aan een natuurlijk woon- en werkomgeving is zo sterk geworden dat groene en natuurlijke accessoires en meubelstukken de boventoon gaan voeren. Hoe zich dat uit, vertellen we hieronder.

Aan de slag met planten

De makkelijkste en ook meest voor de hand liggende manier om buiten naar binnen te brengen, is door veel planten neer te zetten. De ‘urban jungle’ is een kantoortrend die niet te stuiten is. Zeker de echte hippe kantoren met moderne jonge medewerkers maken ‘zich er schuldig’ aan. Ze combineren jong en modern met natuurlijk en industrieel met coole kantoren waarin iedereen zich lekker voelt.

Andere natuurlijke materialen

Naast het plaatsen of hangen van veel planten en ander groen, zijn er ook andere materialen beschikbaar voor het creëren van een buitenomgeving op kantoor. Door het gebruik van veel natuurlijke materialen in de kantoorinrichting, als het gaat om meubels als accessoires, is veel bruikbaar. We noemen hier onder andere:

  • steen
  • hout
  • riet
  • jute
  • linnen

Kies bijvoorbeeld voor rieten manden (handig voor het maken van onder andere opbergruimte), een boomstammetje als kruk, een stenen beeldje als echte eyecatcher of een bamboe schutting in de ruimte als roomdivider.

Vloeren en wanden

Nu we toch het woord ‘eyecatcher’ gebruikt hebben; ook de vloeren en wanden op kantoor staan open voor een natuurlijke make-over!. Doe dat bijvoorbeeld met steen of hout tegen de muur of op de vloer. In sommige kantoren ziet het er zelfs ontzettend mooi uit om de stenen vloer die ook buiten ligt, door te trekken naar binnen. Dat is pas echt buiten naar binnen halen!

Wilt u meer inspiratie opdoen voor uw kantoor? Hier vindt u onze andere blogs over kantooraccessoires.

© Copyright. All Rights Reserved